Planning

 

 

14 APRIL
Open dag

Op 14 april vindt er een gezellige en informatieve open dag plaats op Buitenplaats Koningsweg. Ontdek het gebied, maak kennis met alle plannen en laat weten hoe jij graag zou willen wonen of werken op Buitenplaats Koningsweg. Een uitnodiging voor de open dag ontvang je zo spoedig mogelijk in je mailbox.

Tussen 11.00 en 14.00 uur

 

 

 

 


 

 

MEDIO MAART
De eerste schetsen

Medio maart is het streven je te verrassen met eerste schetsen van de architect voor een eerste indruk van wat je straks kan verwachten op Buitenplaats Koningsweg.

 

 

 

 

 


 

 

5 MAART
Bestemmingsplan

Op 5 maart 2018, stond het bestemmingsplan van Buitenplaats Koningsweg op de agenda tijdens de wekelijkse Arnhemse gemeenteraadsvergadering. Een belangrijk moment, omdat het vaststellen van het plan betekent dat we door kunnen met de ontwikkeling van het gebied. De raad heeft ingestemd met het bestemmingsplan en ligt vanaf 13 maart ter inzage

 

 

 

 

 


 

 

TWEEDE KWARTAAL 
Aankondiging datum start verkoop

Indien in het tweede kwartaal 2018 het bestemmingsplan onherroepelijk is verwachten wij je in datzelfde kwartaal meer over de start verkoop te kunnen vertellen. Wil je een seintje in je inbox? Vergeet je niet aan te melden.