Kom naar de open dag op 6 april a.s.

KKN 6 en KKN 7a en 7b in de spotlights

Op zaterdag 6 april aanstaande vindt er weer een open dag plaats op Buitenplaats Koningsweg. Je bent van harte welkom van 11.00 tot 13.00 uur en natuurlijk zijn de makelaar, de ontwikkelaar en de architect aanwezig om je helemaal bij te praten over de plannen en de mogelijkheden. Tijdens de open dag staan de 4 loftwoningen in KKN 6 en de 7 woonwerkateliers in KKN 7a en 7b centraal. We hopen je te zien op zaterdag 6 april!

 

Loftwoningen in KKN 6

KKN 6 is één van de drie bewaard gebleven bunkers, die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden gebruikt als legeringsgebouwen voor 'Luftnachrichtenhelferinnen', de zogenaamde Blitzmädel. Het gebouw is een Rijksmonument en wordt getransformeerd tot een woongebouw met daarin vier zeer ruime loftwoningen. De plattegronden zijn inmiddels gemaakt en momenteel wordt het pand asbestvrij gemaakt. Tijdens de open dag kun je het pand bekijken en vragen stellen over de indeling en de verdere procedure. De twee andere Blitzmädel, KKN 4 en KKN 5, zijn inmiddels verkocht aan een CPO groep (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Mocht je voor KKN 6 belangstelling hebben om in een CPO groep deel te nemen, dan kun je dit aangeven bij de makelaar.

Meer over KKN 6

 

 

Woonwerkateliers in KKN 7a en KKN 7b

De twee gebouwen KKN 7a en KKN 7b, die samen de officiersmess vormden, bieden volop ruimte aan creatieve ondernemers die wonen en werken willen combineren. In beide gebouwen komen in totaal 7 woningen en 7 aparte ateliers, allemaal anders ingedeeld en verschillend in oppervlakte. Er zijn inmiddels plattegronden gemaakt, maar die worden nog verder uitgewerkt. We zijn heel benieuwd naar hoe jij graag zou willen wonen en werken in de oude officiersmess. Kom naar de open dag en bespreek samen met de architect je wensen.

Meer over KKN 7a en KKN 7b