Nieuwsbrief 10 mei 2022

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief 10 mei 2022
 
Reminder: Start verkoop KKN 1, 2 en 3 op vrijdag 13 mei
Nog 3 dagen, ben jij er klaar voor?

Wonen in een bos? Het is een droom van velen. Ook voor jou? Stop dan met dromen en schrijf je in voor een woning op Buitenplaats Koningsweg. De 21 luxueuze en uiterst duurzame woningen in KKN 1, 2 en 3 gaan namelijk aanstaande vrijdag 13 mei in verkoop. Ben jij erbij? We hopen het van harte. Stel je toch voor dat jij één van de gelukkigen bent…

Team Buitenplaats Koningsweg

Bekijk het aanbod
 
 
De start verkoop in het kort
Op vrijdag 13 mei gaan de 21 herenhuizen online in verkoop vanaf 12.00 uur. Je voorkeur geef je aan in je persoonlijke account. Diezelfde dag ben je ook tussen 15.30 – 17.30 uur van harte welkom op de bouwlocatie op Buitenplaats Koningsweg. Wil je hierbij aanwezig zijn, geef dit dan ook even aan in je persoonlijke account. Je hebt de keuze uit verschillende tijdsloten.
Meld je aan voor de start verkoop
 
Kom sfeer proeven
Kom je langs op 13 mei? Dan ligt de verkoopbrochure voor je klaar en kun je al je vragen stellen aan de ontwikkelaar en de makelaar. En ook leuk, tijdens het start verkoop event kun je sfeer komen proeven op de plek waar jij straks misschien wel gaat wonen. Wandel lekker rond en ontdek hoe mooi het is om te kunnen wonen in een bos op de rand van bruisend Arnhem en de Hoge Veluwe.
 
 
Start bouw nog dit jaar
Inschrijven kan van vrijdag 13 mei 12.00 uur tot maandag 23 mei 12.00 uur. Alle inschrijvingen die binnen die termijn via de website binnenkomen, dingen mee naar één van de 21 herenhuizen. En dan? De planning is dat we in oktober van dit jaar beginnen met bouwen. Met een beetje geluk vier je kerst 2023 al op Buitenplaats Koningsweg.

We ontvangen je graag op vrijdag 13 mei aanstaande. Tot dan!
 
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl
 
Wenst u geen nieuwsbrief van deze afzender te ontvangen?