Nieuwsbrief 11 mei 2022

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief 11 mei 2022
 
Kom naar het leukste verkoopevenement van het jaar!

De persen draaien op volle toeren, de verkoopbrochures rollen van de band en wij kijken uit naar aanstaande vrijdag 13 mei als de herenhuizen in KKN 1, 2 en 3 officieel in verkoop gaan. Ben jij erbij? Natuurlijk! Want deze eenmalige kans om te wonen in het bos in een luxueuze en duurzame woning die aan alle kanten uniek is, laat je natuurlijk niet aan je voorbijgaan. Meld je snel aan en reserveer je tijdslot. Het belooft een zonnige en gezellige dag te worden.

Team Buitenplaats Koningsweg

Meld je aan voor de start verkoop
 
 
Melk en suiker?
We maken graag een speciaal moment van de start verkoop. Terwijl jij rondkijkt op je toekomstige woonplek, zorgt een Barrista voor een tongstrelend kopje koffie. Natuurlijk met iets lekkers erbij. Ook wordt er ter plekke een gezellig hapje bereid en wordt er voor een drankje gezorgd.
 
Wat een verkoopbrochure
De verkoopbrochures van KKN 1, 2 en 3 zijn net als je toekomstige herenhuis: luxueus uitgevoerd, duurzaam en helemaal compleet. Op dit moment legt onze drukker de laatste hand aan deze prachtige boekwerken en aanstaande vrijdag ligt hij voor je klaar op Buitenplaats Koningsweg.
 
Meld je aan
Vanaf 12.00 uur op 13 mei kun je je online inschrijven voor een herenhuis op Buitenplaats Koningsweg. Later die middag, van 15.30 -17.30 uur, geven we de start verkoop een extra feestelijk tintje op de bouwlocatie. Het belooft druk te worden, dus meld je even aan. In je account kun je aangeven hoe laat je verwacht te komen.
Meld je aan voor de start verkoop
 
Kom je met de auto?
Stel je routeplanner dan in op Koningsweg 23A in Arnhem. Rijd het terrein op, neem de eerste weg rechts en daar is de parkeerplaats. Parkeren is natuurlijk gratis.
 
Veelgestelde vraag:

De prijzen stijgen tegenwoordig hard. Zeker in de bouw. Maar voor de herenhuizen op Buitenplaats Koningsweg geldt dat de vermelde koopsommen blijven zoals ze zijn. De V.O.N. verkoopprijs staat dus vast. Meerwerk en persoonlijke keuzes zijn uiteraard niet in de verkoopprijs meegenomen.

Graag tot vrijdag 13 mei!
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl