Nieuwsbrief 13 mei 2022

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief 13 mei 2022
 
Vandaag om 12.00 uur is de verkoop van KKN 1, 2 en 3 gestart

Het is zover! Vanaf 12.00 uur vandaag kun je je inschrijven voor een herenhuis in KKN 1, 2 of 3 op Buitenplaats Koningsweg. Op de website is alle verkoopdocumentatie als download beschikbaar. Je hebt de tijd tot 23 mei 12.00 uur om je voorkeur door te geven. Succes!

Team Buitenplaats Koningsweg

 
Schrijf je online in voor een woning
De inschrijving voor een woning verloopt volledig digitaal. Via je persoonlijke account kun je je keuze kenbaar maken nadat je een aantal vragen hebt beantwoord. Wanneer je op ‘verzend’ klikt is jouw inschrijving definitief. De inschrijvingstermijn sluit op 23 mei om 12.00 uur. Je hebt dus nog even de tijd. De volgorde van binnenkomst is namelijk niet van belang bij de toewijzing.
Ga naar je account
 
Kom naar de start verkoop op locatie
Zoals je weet organiseren we vandaag van 15.30-17.30 uur een gezellige start verkoop op de toekomstige bouwlocatie. Heb jij je daar nog niet voor aangemeld? Doe het dan snel en geef in je account aan hoe laat je verwacht te komen. De makelaar en ontwikkelaar zijn aanwezig, er staat een hapje en een drankje voor je klaar en… het wordt heerlijk weer om even ongedwongen rond te lopen op de plek waar jij straks gaat wonen.
Meld je aan voor de start verkoop
 
Kom je met de auto?
Stel je routeplanner dan in op Koningsweg 23A in Arnhem (nieuwere navigaties zijn in te stellen op Radarpad Arnhem). Rijd het terrein op, neem de eerste weg rechts en daar is de parkeerplaats. Parkeren is natuurlijk gratis.
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl