Nieuwsbrief 15 april 2022

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief 15 april 2022
 
Vrijdag 22 april start de verkoop van de kapel

Het Paasweekend staat voor de deur. Van die heerlijk relaxte dagen die je het liefst in de natuur doorbrengt. Hoe bijzonder zou het zijn als je op de Buitenplaats Koningsweg je eigen verblijf zou hebben in een werkelijk unieke omgeving? Het kan! Op vrijdag 22 april start de verkoop van de laatste folly; de kapel. Je bent van harte welkom. En oh ja, het wordt mooi weer dit weekend. Perfect voor een heerlijke wandeling over Buitenplaats Koningsweg.

Team Buitenplaats Koningsweg wenst je prettige Paasdagen!

 
 
Nog 1 folly te koop
In de Rijksmonumentale kapel op Buitenplaats Koningsweg werden vroeger huwelijken gesloten. Het gebouwtje raakte door de jaren heen in verval en wordt nu gerestaureerd in een loods in Apeldoorn. Binnenkort komt de kapel weer thuis en wordt hij geplaatst op een nieuwbouw onderbouw midden in het bos als één van de elf follies. En nu kom jij in beeld: de kapel is namelijk te koop. Architectenbureau KRAFT heeft het plan ontwikkeld, de afbouw regel je zelf met de architect en de aannemer. Benieuwd wat je kunt verwachten van de gerestaureerde kapel? Kijk dan op de website en lees meer over de vele mogelijkheden.
Dit is de Kapel
 
Kom naar de start verkoop van de Kapel
Heb je het ontwerp voor de Rijksmonumentale kapel bekeken op de website? En ben je net als wij enthousiast? Kom dan naar de start verkoop op 22 april aanstaande in het Portiersgebouwtje op Buitenplaats Koningsweg. Je bent van harte welkom van 15:30 tot 17:00 uur. De makelaar en ontwikkelaar zijn aanwezig en beantwoorden graag al je vragen. En natuurlijk kun je een kijkje nemen op de plek waar de kapel straks komt te staan. Tijdens je bezoek krijg je een wandelkaart met daarop meer uitleg over de kapel en een plattegrond met daarop de andere 10 follies. De sluitingsdatum is op 2 mei aanstaande. Tot die tijd heb je de mogelijkheid om jezelf online in te schrijven via je persoonlijke account.
Naar je persoonlijke account
 
 
Laat weten dat je komt vrijdag!
We willen graag van tevoren even weten of je aanwezig bent bij de start verkoop. Je kunt je aanmelden via je persoonlijke account. Tot vrijdag 22 april!
Naar je persoonlijke account
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl