Nieuwsbrief 24 december 2021

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief december 2021
 
Op naar een buitengewoon 2022

Het jaar loopt op zijn eind. Een bewogen jaar, waarin we allemaal noodgedwongen een versnelling terugschakelden. Op Buitenplaats Koningsweg bleef het gelukkig bruisen en werd er voor en achter de schermen hard gewerkt aan alle mooie plannen voor het nieuwe jaar. We kijken uit naar de start verkoop en start bouw van KKN 1, 2 en 3 en natuurlijk gaan we de follies volgen, de winnende ontwerpen zijn inmiddels bekend. Wat het nieuwe jaar ook gaat brengen, wij kijken er enorm naar uit en hopen je snel te ontmoeten.

Team Buitenplaats Koningsweg wenst je fijne feestdagen en een buitengewoon 2022

Zo gaan de herenhuizen van KKN 1, 2 en 3 eruitzien
In de vorige nieuwsbrief beloofden we het al: de (concept)exterieurimpressies van KKN 1, 2 en 3. Wat zijn ze mooi geworden. De impressies laten goed zien hoe bijzonder de herenhuizen straks op geweldige wijze opgaan in het bos. Hier wonen wordt echt iets heel bijzonders. Heb je je nog niet ingeschreven als belangstellende? Doe dat dan snel. Zo gauw de herenhuizen in verkoop gaan, hoor jij dat als eerste.
Ik schrijf me in
Artikel Architectenweb
Op de website van Architectenweb verscheen deze week een artikel over de Folly ontwerpwedstrijd van Buitenplaats Koningsweg. Een uitgebreid artikel met mooie toelichtingen op de ontwerpen!
Lees hier het artikel
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl