Nieuwsbrief 29 april 2022

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief 29 april 2022
 
Wordt het de kapel of een herenhuis op Buitenplaats Koningsweg?

Het zijn spannende weken op Buitenplaats Koningsweg. Het terrein is zo goed als klaar, de winnaars van de follywedstrijd zijn bekend, de inschrijftermijn voor de Rijksmonumentale kapel nadert de deadline en… de luxueuze herenhuizen in KKN 1, 2 en 3 gaan op vrijdag 13 mei aanstaande in verkoop. Daarover vertellen we je graag meer in deze zonnige nieuwsbrief. Zien we je gauw op Buitenplaats Koningsweg?

Team Buitenplaats Koningsweg

 
 
Je hebt nog tot maandag 2 mei…
Op 22 april ging de Rijksmonumentale kapel in verkoop. Het was gezellig druk op Buitenplaats Koningsweg en de aanwezige geïnteresseerden stelden hun vragen, namen de wandelkaart mee en bekeken de plek waar de kapel straks komt te staan. Wil jij graag de eigenaar van deze geweldige recreatiewoning worden? Ga dan snel naar je persoonlijke account en schrijf je in. Dat kan nog tot aanstaande maandag 2 mei. De sluitingstijd is 12.00 uur.
Schrijf je nu in
 
 
13 mei, start verkoop KKN 1, 2 en 3
Eindelijk, op vrijdag 13 mei aanstaande gaan de 21 Herenhuizen in KKN 1, 2 en 3 in verkoop. Je bent van harte welkom van 15.30 – 17.30 uur op de bouwlocatie, waar de uitgebreide brochure voor je klaarligt. Ook zijn de ontwikkelaar en makelaar aanwezig om je alles te vertellen over deze geweldige woningen. De herenhuizen in KKN 1, 2 en 3 gaan zowel live als online in verkoop op 13 mei aanstaande. Ben je verhinderd om naar Buitenplaats Koningsweg te komen, dan kun je je ook via je persoonlijke account inschrijven voor één van de 21 woningen. In een volgende nieuwsbrief kun je je aanmelden om aanwezig te zijn bij de start verkoop!
 
 
Fenomenaal, de herenhuizen in KKN 1, 2 en 3
Ook zo benieuwd naar de definitieve tekeningen en plattegronden van de herenhuizen in KKN 1, 2 en 3? Je vindt ze vanaf vandaag op de website. Architectenbureau MVRDV heeft werkelijk fenomenaal fraaie woningen ontworpen die kloppen tot in detail en die allemaal net even anders zijn. Toch hebben ze ook heel veel gemeen: een hoogwaardige afwerking, op-en-top duurzaamheid, comfort, licht, ruimte en een geweldige ligging in het bos. Kies je voor een woning met vide of een extra badkamer? Een werkkamer of juist een splitlevel-uitvoering? De mogelijkheden zijn heel divers. Je ontdekt het op de website en op Buitenplaats Koningsweg als je aanwezig bent bij de start verkoop!

We zien je graag op vrijdag 13 mei aanstaande. Tot dan!
 
Maak kennis met KKN 1, 2 en 3
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl