Nieuwsbrief 30 juli 2021

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief 30 juli 2021
 
Terugblikken en vooruitkijken

Het is druk op Buitenplaats Koningsweg. Er gebeurt van alles en ondertussen is ook de folly ontwerpwedstrijd van start gegaan. In deze nieuwsbrief kijken we terug op de rondleidingen die plaatsvonden op 10 juli én we kijken vooruit naar de plannen voor de 21 woningen in KKN 1, 2 en 3 die naar verwachting eind dit jaar in verkoop gaan. In je online account kun je nu al je voorkeur voor één van de woningen aangeven. Check dus snel of je account nog up to date is en geef je voorkeur aan. We wensen je een fijne zomer en graag tot ziens op Buitenplaats Koningsweg.

Team Buitenplaats Koningsweg

 
 
Folly-rondleidingen groot succes
Op zaterdag 10 juli mochten we veel belangstellenden voor de follies op Buitenplaats Koningsweg ontvangen. Samen met de landschapsarchitect, de makelaar en de ontwikkelaar bekeken we in groepen de verschillende folly-kavels. Belangstellenden konden al hun vragen stellen en kregen dankzij de rondleiding een nog beter beeld van de mogelijkheden. Alle informatie over de follies kun je vinden op de website. Je ontwerp kun je indienen tot en met zondag 3 oktober 2021.
Bekijk het folly beeldkwaliteitsplan
 
 
Plattegronden KKN 1, 2 en 3 online
Direct bij de ingang van Buitenplaats Koningsweg verrijzen drie aansprekende gebouwen met elk zeven geweldige herenhuizen, in oppervlak variërend van circa 156 tot 188 m2 gbo. Ze worden half verhoogd gebouwd op de plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog de kazernegebouwen KKN 1, 2 en 3 stonden. Half verdiept bevindt zich een parkeerkelder onder de woningen. Het ontwerp van MVRDV is nu nog in ontwikkeling. De plattegronden zijn echter al wel in concept gereed en nu te bekijken op de website in de interactieve woningselector. Heb je al een voorkeur voor één van de 21 woningen? Geef dit dan aan in je online account.
Bekijk de plattegronden
 
 
ZP7A/B en KKN 21 genomineerd voor architectuurprijs
De nominaties voor de Willem Diehlprijs 2021 zijn bekend. Zes projecten komen in aanmerking voor deze Arnhemse architectuurprijs voor de beste restauratie, renovatie, transformatie en herbestemming. De bunkerboerderij ZP 7A/B én KKN 21 zijn beide genomineerd. De Willem Diehlprijs wordt om de twee jaar uitgereikt en beleeft in 2021 zijn achtste editie. Wil jij net als wij dat een bouwwerk op Buitenplaats Koningsweg de prijs straks wint? Na de zomer kan er door het publiek gestemd worden. De bekendmaking en uitreiking van de vakjury- en de publieksprijs vindt in september plaats tijdens de Nacht van de Architectuur.
Meer over de Willem Diehlprijs
 
 

Update je account
Is jouw online account helemaal up to date? Je ontdekt het door in te loggen.
Je vindt dan een vragenlijst die je misschien al hebt ingevuld, of nog niet helemaal. Loop alle vragen nog een keer langs en pas aan waar je dat wilt. Heb je een voorkeur voor een woning in KKN 1,2 of 3? Geef dit dan ook aan. Door jouw account actueel te houden, kunnen we je steeds gericht op de hoogte houden van het laatste nieuws.
Naar je account
 
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl