Nieuwsbrief 4 mei 2022

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief 4 mei 2022
 
Start verkoop KKN 1,2 en 3 op 13 mei 2022
Heb jij je keuze al gemaakt?

Het is bijna zover. Op vrijdag 13 mei aanstaande gaan de 21 herenhuizen van KKN 1,2 en 3 op Buitenplaats Koningsweg officieel in verkoop. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat vertellen we je graag in deze nieuwsbrief. Heb jij je keuze al gemaakt? Of ben je nog aan het kijken en vergelijken? Op de website vind je in ieder geval alle informatie. Van plattegrond tot definitieve verkooprijs. Bereid je goed voor en ontdek hoe bijzonder en eenmalig deze kans is. We ontvangen je graag op 13 mei!

Team Buitenplaats Koningsweg

 
 
De V.O.N.-prijzen zijn bekend
Je zou maar een uitermate luxueus herenhuis in een bos kunnen kopen. Ontworpen door het toonaangevende architectenbureau MVRDV uit Rotterdam en voorzien van heel veel bijzondere architectonische, duurzame en technische extra’s. Het kan als je kiest voor een woning in KKN 1, 2 of 3 op Buitenplaats Koningsweg. En dat al vanaf € 660.000,- V.O.N. Kijk snel op de website voor alle bijzonderheden en prijzen.
Bekijk het aanbod
 
Duurzaamheid, energieverbruik en circulariteit
Buitenplaats Koningsweg is klaar voor een duurzame toekomst. Zo maken we bij de realisatie van de herenhuizen in KKN 1,2 en 3 zoveel mogelijk gebruik van materialen en grondstoffen die vrijkomen bij de sloop van oude gebouwen, zoals gerecycled beton en gerecycled onderhoudsvrij kunststof KLP. Daarnaast worden de gevels volledig uitgevoerd in houtskeletbouw en zijn ook de kozijnen van hout, dus hernieuwbaar. De woningen in KKN 1, 2 en 3 zijn BENG, wat staat voor bijna energie neutraal gebouw. De meeste herenhuizen worden zelfs ENG, dus volledig energie neutraal. Dankzij alle energiezuinige toepassingen en installaties kun je straks flink besparen op je energierekening.
Lees meer
 
Dit kun je verwachten van de start verkoop
Op vrijdag 13 mei ben je van harte welkom van 15.30 – 17.30 uur op de bouwlocatie op Buitenplaats Koningsweg. Wil je hierbij aanwezig zijn, geef dit dan aan in je persoonlijke account en meld je aan voor een tijdsslot. Tijdens de start verkoop ligt de uitgebreide verkoopbrochure voor je klaar en kun je al je vragen stellen aan de ontwikkelaar en makelaar. Je daadwerkelijk inschrijven voor een woning doe je via je persoonlijke account op de website - dat kan overigens al vanaf 12.00 uur op 13 mei. Hier geef je aan welke woning je voorkeur heeft waarna je nog een aantal vragen beantwoordt. Met een elektronische handtekening bevestig je vervolgens je inschrijving en dan… duimen maar!
Meld je aan voor de start verkoop
 
De toewijzingsprocedure
Inschrijven doe je via je persoonlijke account; dat kan van vrijdag 13 mei 12.00 uur tot maandag 23 mei 12.00 uur. Alle inschrijvingen die binnen die termijn via de website binnenkomen, dingen mee naar één van de 21 herenhuizen. Behoor jij tot de gelukkigen? Dan word je gebeld door de makelaar die je graag uitnodigt voor een verkoopgesprek. Je kunt dan nog al je vragen stellen en de uiteindelijke beslissing nemen: wel of niet. Ga je ervoor, dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt om het koopcontract te tekenen.

We zien je graag op vrijdag 13 mei aanstaande. Tot dan!
 
De parkeerkelder, een wistjedatje

De herenhuizen blinken allemaal uit in ruimte, comfort, duurzaamheid en oog voor detail. Maar wist je ook al dat je straks via je woning zo de parkeerkelder onder je huis kunt bereiken? In de kelder is ook je eigen geïsoleerde berging. Extra ruimte dus, zonder dat je daardoor moet inleveren in je eigen huis. En hoe luxe is dat, je auto uit het zicht en nooit meer een nat pak op regenachtige dagen. Het kan alleen op Buitenplaats Koningsweg. En oh ja, sommige woningen hebben zelfs twee parkeerplaatsen in de kelder en je elektrische fiets laad je op in je berging.
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl