Nieuwsbrief 5 oktober 2021

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief oktober 2021
 
DANK JULLIE WEL VOOR DE GEWELDIGE FOLLY-ONTWERPEN

Tot en met afgelopen zondag 3 oktober kon je je ontwerp voor een folly op Buitenplaats Koningsweg insturen. Om 23.59 uur sloot de inschrijvingstermijn. Het grote aantal inschrijvingen – en ook de vaak spectaculaire kwaliteit daarvan – heeft al onze verwachtingen overtroffen. Hoe we nu verder gaan lees je in deze nieuwsbrief. Van de juryselectie tot en met het indienen van een bouwaanvraag. Behoor jij straks tot een van de gelukkigen?

Team Buitenplaats Koningsweg

 
 
Een mailserver met kuren
Uitgerekend op zondag 3 oktober, de laatste dag van de inschrijvingstermijn, kreeg een aantal mensen een mail met de boodschap dat er zich een ‘mail delivery problem’ had voorgedaan. Het zou dus kunnen dat je je ontwerp wel tijdig hebt ingestuurd, maar dat we die niet, of pas later hebben ontvangen. Uiterlijk vandaag, dinsdag 5 oktober, ontvang je alsnog een bevestiging.

Heb je de bevestiging niet ontvangen en twijfel je of jouw ontwerp wel bij ons is binnengekomen? Bel dan even met KondorWessels Projecten op 0548 – 54 02 60 en vraag naar Elly, Esther of Lotte.
 
 

Van selectie tot bouwaanvraag
 
Nu we alle ontwerpen hebben ontvangen, start het selectieproces. In het Beeldkwaliteitsplan kun je lezen hoe dat in zijn werk gaat. Voor nu geven we je een globale planning:

19 november
Ontwerpselectie
Voldoet jouw inzending aan alle criteria, dan bepaalt de jury of jouw ontwerp wordt geselecteerd. 

3 december
Ontwerppresentatie
Wordt jouw ontwerp verkozen, dan krijg je in de periode tussen 19 november en 3 december de mogelijkheid je ontwerp te presenteren aan de jury. Je ontvangt daarvoor een uitnodiging. 

10 december
Toewijzing ontwerpen
Uiterlijk op 10 december vindt de definitieve toewijzing van de ontwerpen plaats. Nu weet je zeker of je jouw ontwerp ook daadwerkelijk kunt gaan uitvoeren.

17 december
Ondertekening koopovereenkomst
Binnen 7 dagen na toewijzing vindt ondertekening van de koopovereenkomst plaats en kan de champagne ontkurkt worden!
 
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl