Op de planning

 

Naar verwachting gaan in het vierde kwartaal van 2018 de Blitzmädel KKN 4 en KKN 6 in verkoop. De gebouwen zijn Rijksmonumenten en per blok worden er vier zeer ruime loftwoningen ontwikkeld. Ook KKN 7a en 7b, de officiersmess, zullen in het vierde kwartaal in verkoop gaan. Beide gebouwen bieden volop ruimte voor creatieve ondernemers die wonen en werken willen combineren. De nieuwbouw op KKN 1, 2 en 3 gaat naar alle waarschijnlijkheid eind dit jaar of begin volgend jaar van start. De verkoop van de eerste folly-plekken zal in het vierde kwartaal van 2018 starten. We houden je natuurlijk op de hoogte!

Kom naar de open dag op 6 april a.s.

KKN 6 en KKN 7a en 7b in de spotlights

Op zaterdag 6 april aanstaande vindt er weer een open dag plaats op Buitenplaats Koningsweg. Je bent van harte welkom van 11.00 tot 13.00 uur en natuurlijk zijn de makelaar, de ontwikkelaar en de architect aanwezig om je helemaal bij te praten over de plannen en de mogelijkheden. Tijdens de open dag staan de 4 loftwoningen in KKN 6 en de 7 woonwerkateliers in KKN 7a en 7b centraal. We hopen je te zien op zaterdag 6 april!

 

Loftwoningen in KKN 6

KKN 6 is één van de drie bewaard gebleven bunkers, die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden gebruikt als legeringsgebouwen voor 'Luftnachrichtenhelferinnen', de zogenaamde Blitzmädel. Het gebouw is een Rijksmonument en wordt getransformeerd tot een woongebouw met daarin vier zeer ruime loftwoningen. De plattegronden zijn inmiddels gemaakt en momenteel wordt het pand asbestvrij gemaakt. Tijdens de open dag kun je het pand bekijken en vragen stellen over de indeling en de verdere procedure. De twee andere Blitzmädel, KKN 4 en KKN 5, zijn inmiddels verkocht aan een CPO groep (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Mocht je voor KKN 6 belangstelling hebben om in een CPO groep deel te nemen, dan kun je dit aangeven bij de makelaar.

Meer over KKN 6

 

 

Woonwerkateliers in KKN 7a en KKN 7b

De twee gebouwen KKN 7a en KKN 7b, die samen de officiersmess vormden, bieden volop ruimte aan creatieve ondernemers die wonen en werken willen combineren. In beide gebouwen komen in totaal 7 woningen en 7 aparte ateliers, allemaal anders ingedeeld en verschillend in oppervlakte. Er zijn inmiddels plattegronden gemaakt, maar die worden nog verder uitgewerkt. We zijn heel benieuwd naar hoe jij graag zou willen wonen en werken in de oude officiersmess. Kom naar de open dag en bespreek samen met de architect je wensen.

Meer over KKN 7a en KKN 7b

 

Nieuwsbrief maart 2019

Kom naar de open dag op 6 april

Vorige week vrijdag is er weer een nieuwsbrief verstuurd. Hierin praten we je bij over de woningen die binnenkort in verkoop gaan en alle andere plannen. Ook nodigen wij je graag uit voor de open dag op 6 april aanstaande. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen, maar ben je wel benieuwd? Je kan de nieuwsbrief bekijken via onderstaande link.

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief December 2018

In december is er weer een nieuwsbrief verstuurd. Ben je benieuwd, maar heb je hem niet ontvangen? Je kan de nieuwsbrief via onderstaande link bekijken.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief september 2018

Vorige week is er weer een nieuwsbrief verstuurd. Ben je benieuwd, maar heb je hem niet ontvangen? Je kan de nieuwsbrief via onderstaande link bekijken.

Nieuwsbrief

Succesvolle start verkoop Bunkerboerderijen

Inschrijven kan tot maandag 11 juni

 

Op donderdag 31 mei is de verkoop van de Bunkerboerderijen op Buitenplaats Koningsweg gestart. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur waren belangstellenden van harte welkom op het terrein en de makelaar en de ontwikkelaar stonden klaar om alle vragen te beantwoorden. 

De opkomst was groot! Er was veel belangstelling voor de Bunkerboerderijen. Inschrijven voor één van de bunkerboerderijen was mogelijk tot maandag 11 juni 2018 12.00 uur.

Start verkoop Bunkerboerderijen

Donderdag 31 mei van 17.00 uur tot 19.00 uur

 

Niets is wat het lijkt op Buitenplaats Koningsweg. Neem nou de rijksmonumentale bunkerboerderijen, prachtig gelegen aan een grazige weide. Hun geschiedenis is nog volop zichtbaar en tastbaar… en jij kunt ze nu een nieuwe toekomst geven.

Graag nodigen we je uit voor de start verkoop van de bunkerboerderijen op Buitenplaats Koningsweg. Je bent van harte welkom op donderdag 31 mei aanstaande tussen 17.00 – 19.00 uur in bunkerboerderij ZP 4. Laat je rondleiden door de woning en ga in gesprek met de makelaar en de ontwikkelaar.

Donderdag 31 mei van 17.00 uur tot 19.00 uur
Entree terrein aan de Koningsweg 23a te Arnhem

We gaan nu echt beginnen op Buitenplaats Koningsweg

Terwijl we met veel plezier terugkijken op een geslaagde open dag, blikken we al weer vooruit naar alle nieuwe ontwikkelingen die op stapel staan op Buitenplaats Koningsweg. Zo is het bestemmingsplan nu onherroepelijk, gaan de bunkerboerderijen binnenkort in verkoop en vragen we je de enquête in te vullen zodat we jouw woonwensen nog beter in beeld kunnen krijgen.

Succesvolle open dag

Meer dan 400 bezoekers

Niets is wat het lijkt op Buitenplaats Koningsweg. En dat ontdekten meer dan 400 bezoekers tijdens de open dag op zaterdag 14 april jl. Bij Garage Royal konden de aanwezige geïnteresseerden in gesprek met architecten, de makelaar en de ontwikkelaar. Met de wandelkaart in de hand werd het terrein verkend en ook kon bij een aantal panden binnen gekeken worden. Ook kregen de bezoekers het fraaie Magazine mee naar huis met daarin verhalen en interviews over heden, verleden en toekomst. Heb je het magazine niet gekregen? Je kan deze ophalen bij de makelaar of meenemen tijdens een van de volgende bijeenkomsten. We zijn verrast door de enorme belangstelling en zijn trots dat zoveel mensen gecharmeerd zijn van de plannen.