Op de planning

 

Naar verwachting gaan in het vierde kwartaal van 2018 de Blitzmädel KKN 4 en KKN 6 in verkoop. De gebouwen zijn Rijksmonumenten en per blok worden er vier zeer ruime loftwoningen ontwikkeld. Ook KKN 7a en 7b, de officiersmess, zullen in het vierde kwartaal in verkoop gaan. Beide gebouwen bieden volop ruimte voor creatieve ondernemers die wonen en werken willen combineren. De nieuwbouw op KKN 1, 2 en 3 gaat naar alle waarschijnlijkheid eind dit jaar of begin volgend jaar van start. De verkoop van de eerste folly-plekken zal in het vierde kwartaal van 2018 starten. We houden je natuurlijk op de hoogte!

Nieuwsbrief Buitenplaats Koningsweg 5 oktober 2021

Tot en met afgelopen zondag 3 oktober kon je je ontwerp voor een folly op Buitenplaats Koningsweg insturen. Om 23.59 uur sloot de inschrijvingstermijn. Het grote aantal inschrijvingen – en ook de vaak spectaculaire kwaliteit daarvan – heeft al onze verwachtingen overtroffen. Hoe we nu verder gaan lees je in deze nieuwsbrief. Van de juryselectie tot en met het indienen van een bouwaanvraag. Behoor jij straks tot een van de gelukkigen?

Nieuwsbrief 5 oktober 2021

Nieuwsbrief Buitenplaats Koningsweg 24 september 2021

Ga je verstoppen, vermommen of verrassen? Of misschien wel allemaal tegelijk? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ontwerp voor één van de follies op Buitenplaats Koningsweg. Hoe ver ben je inmiddels? Hopelijk ben je bijna klaar. Je hebt namelijk nog maar tot en met zondag 3 oktober aanstaande de tijd om je ontwerp in te sturen en je officieel in te schrijven. In deze nieuwsbrief leggen we graag nog een keer uit hoe dat werkt. Succes met de laatste loodjes!

Nieuwsbrief 24 september 2021

Nieuwsbrief Buitenplaats Koningsweg 17 september 2021

Buitenplaats Koningsweg krijgt steeds meer vorm. Veel gebouwen zijn al verkocht en sommige zelfs al helemaal getransformeerd tot geweldige woon- en werkruimtes. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de openbare ruimte, kijken we uit naar alle inzendingen voor de follies én werken we hard aan de afronding en het in verkoop brengen van de woningen in KKN 1, 2 en 3. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief. Het belooft in ieder geval een dynamische herfst te worden!

Nieuwsbrief 17 september 2021

Nieuwsbrief Buitenplaats Koningsweg 30 juli 2021

Het is druk op Buitenplaats Koningsweg. Er gebeurt van alles en ondertussen is ook de folly ontwerpwedstrijd van start gegaan. In deze nieuwsbrief kijken we terug op de rondleidingen die plaatsvonden op 10 juli én we kijken vooruit naar de plannen voor de 21 woningen in KKN 1, 2 en 3 die naar verwachting eind dit jaar in verkoop gaan. In je online account kun je nu al je voorkeur voor één van de woningen aangeven. Check dus snel of je account nog up to date is en geef je voorkeur aan. We wensen je een fijne zomer en graag tot ziens op Buitenplaats Koningsweg.

Nieuwsbrief 30 juli 2021

Je folly en de btw. Zo zit het!

Je folly mag straks niet permanent bewoond worden, maar moet ‘bedrijfsmatig geëxploiteerd’ worden als recreatiewoning. En dat kan je interessante btw-voordelen opleveren.

Lees meer

Nieuwsbrief Buitenplaats Koningsweg 3 juli 2021

Afgelopen zaterdag 3 juli is de inschrijving geopend voor de folly ontwerpwedstrijd op Buitenplaats Koningsweg. Op de website – onder het kopje ‘downloads’ – vind je alle documenten waarin je kunt lezen hoe alles in zijn werk gaat en waaraan je ontwerp moet voldoen.

Nieuwsbrief 3 juli 2021

Inspiratie voor follybouwers in spé: boek over dwaasbouw: Voor de gek! Follies in Nederland

Op 3 juli start de verkoop van 11 kavels op Buitenplaats Koningsweg waarop evenzoveel follies moeten verrijzen, te gebruiken als recreatiewoning. En laat er nou net een nieuw boek zijn verschenen over deze bouwsels: Voor de gek! Follies in Nederland. 

Lees meer

Nieuwsbrief Buitenplaats Koningsweg 28 juni 2021

De Folly ontwerpwedstrijd gaat van start! Meedoen is geweldig, maar winnen is het ultieme doel… dat geldt zeker voor de folly ontwerpwedstrijd op Buitenplaats Koningsweg. 

Nieuwsbrief 28 juni 2021