Planning

 

 

KKN 1, 2, 3 in verkoop
Tweede kwartaal 2019

De nieuwbouw op KKN 1, 2 en 3 gaat naar alle waarschijnlijkheid in het tweede kwartaal van 2019 van start.

 

 


 

 

 

De eerste follies in verkoop
Tweede kwartaal 2019

Naar verwachting gaan in het tweede kwartaal van 2019 de eerste folly-plekken in verkoop. We houden je natuurlijk op de hoogte!

 

 


 

 

 

KKN 7a en 7b in verkoop
Eerste kwartaal 2019

Naar verwachting gaan in het eerste kwartaal van 2019 KKN 7a en 7b, de officiersmess, in verkoop. Beide gebouwen bieden volop ruimte voor creatieve ondernemers die wonen en werken willen combineren.

 

 


 

 

 

31 mei 2018
Start verkoop bunkerboerderijen

Op 31 mei vond de start verkoop van de bunkerboerderijen plaats. In verkoop gingen de vrijstaande bunkerboerderijen ZP 1, ZP 4, ZP 5 en de twee-onder-een-kapwoning ZP 7a/7b. Inschrijven voor één van de bunkerboerderijen is niet meer mogelijk.

 

 


 

 

 

14 APRIL 2018
Open dag

Op 14 april vond er een gezellige en informatieve open dag plaats op Buitenplaats Koningsweg. De belangstelling was groot en bezoekers konden het gebied ontdekken, kennis maken met de plannen en laten weten hoe zij graag zouden willen wonen of werken op Buitenplaats Koningsweg.

 

 

 

 


 

 

MEDIO MAART 2018
De eerste schetsen

Medio maart toonden wij de eerste schetsen van de architect voor een eerste indruk van wat je straks kan verwachten op Buitenplaats Koningsweg.

 

 

 

 

 


 

 

5 MAART 2018
Bestemmingsplan

Op 5 maart 2018, stond het bestemmingsplan van Buitenplaats Koningsweg op de agenda tijdens de wekelijkse Arnhemse gemeenteraadsvergadering. Een belangrijk moment, omdat het vaststellen van het plan betekent dat we door kunnen met de ontwikkeling van het gebied. De raad heeft ingestemd met het bestemmingsplan en lag vanaf 13 maart ter inzage

 

 

 

 

 


 

 

TWEEDE KWARTAAL 2018
Aankondiging datum start verkoop

Indien in het tweede kwartaal 2018 het bestemmingsplan onherroepelijk is verwachten wij je in datzelfde kwartaal meer over de start verkoop te kunnen vertellen. Wil je een seintje in je inbox? Vergeet je niet aan te melden.