Woning ZP 1

Woning ZP 1

Overzicht van deze woning

Woningtype 
Bunkerboerderij
Status 
Verkocht
GBO 
349 m²
Perceelopp 
776 m²
Inhoud 
1378 m³
Omschrijving 
De woning heeft een woonoppervlak van circa 349 m2 en het perceel is 776 m2 groot. De boerderij ligt aan de bosrand en kijkt uit over de wei. De woning telt drie woonlagen en de puntkap biedt ruimte voor een zolderverdieping, die als slaapruimte of berging dienst kan doen. Uniek aan deze woning zijn de grote dakkapel en de openslaande deuren.

BEGANE GROND ZP 1
Niet-dragende binnenmuren kunnen in principe gesloopt worden, mits de aanzet van de muren zichtbaar blijft. Er is volop ruimte voor een en-suite woonkamer, een grote leefkeuken en eventueel een aparte werkruimte op de begane grond. Let wel: de gemeente zal het totaal aan wijzigingen in haar totaliteit beoordelen. Maatwerk dus! ZP 1 is de enige Bunkerboerderij die openslaande deuren heeft.

EERSTE VERDIEPING ZP 1
De verdieping is uniek omdat deze vrij indeelbaar is. Het is ook de enige woning met een enorme dakkapel. De hoge kap biedt ruimte om een tweede verdieping te realiseren. Denk er hierbij wel aan dat het plaatsen van extra dakramen aan regels gebonden is.

KELDER ZP 1
De kelder biedt een volledige woonlaag, die voor meerdere doeleinden geschikt te maken is. Creëer extra slaapkamers en een badkamer, een hobbykamer of berging of maak er je kantoor aan huis van. De kelderruimte ligt ondergronds en krijgt lichtinval door een aantal kelderkoekoeken.
Afbeeldingen 
ZP 1 Bunkerboerderij
ZP 1 Bunkerboerderij
ZP 1 Bunkerboerderij
Impressies 
ZP1 interieursuggestie begane grond
ZP1 interieursuggestie kelder
ZP1 interieursuggestie verdieping
Plattegronden 
ZP 1 begane grond met maatvoering
ZP 1 kelder met maatvoering
ZP 1 verdieping met maatvoering