Woning ZP 4

Woning ZP 4

Overzicht van deze woning

Woningtype 
Bunkerboerderij
Status 
Verkocht
GBO 
349 m²
Perceelopp 
671 m²
Inhoud 
1378 m³
Omschrijving 
BUNKERBOERDERIJ ZP 4
De woning heeft een woonoppervlak van circa 349 m2 en het perceel is 671 m2 groot. De ligging van de boerderij is uniek, het dichtst bij het bos en de natuur. De woning is voor een groot deel vrij indeelbaar, mits rekening wordt gehouden met de eisen die worden gesteld aan het verbouwen en restaureren van rijksmonumentale gebouwen. Het transformatorhuisje dat nu nog in de tuin staat, wordt gesloopt.

BEGANE GROND ZP 4
De royale begane grond kun je vrijwel helemaal indelen zoals je wilt, mits je rekening houdt met de hoofdstructuur, die gehandhaafd dient te blijven. Het plaatsen van tussenwanden is mogelijk, maar ook hier geldt dat de hoofdstructuur van de woning zichtbaar moet blijven. De inrichtingssuggestie laat zien dat er volop mogelijkheden zijn.

EERSTE VERDIEPING ZP 4
De voorgestelde indelingsvariant telt drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime overloop bieden volop leefplezier op de eerste verdieping. Maar uiteraard kun je deze woonlaag ook anders indelen. De hoge kap biedt ruimte om een tweede verdieping te realiseren. Denk er hierbij wel aan dat het plaatsen van extra dakramen aan regels gebonden is.

KELDER ZP 4
De kelder biedt een volledige woonlaag, die voor meerdere doeleinden geschikt te maken is. Creëer extra slaapkamers en een badkamer, een hobbykamer of berging of maak er je kantoor aan huis van. De kelderruimte ligt deels ondergronds en krijgt lichtinval door een aantal kelderkoekoeken. Incidenteel is het mogelijk om een doorbraak te maken naar buiten.
Afbeeldingen 
ZP 4
ZP 4
ZP 4
Impressies 
ZP4 begane grond interieurimpressie
ZP 4 interieursuggestie verdieping
ZP4 kelder interieurimpressie