Woning ZP 5

Woning ZP 5

Overzicht van deze woning

Woningtype 
Bunkerboerderij
Status 
Verkocht
GBO 
299 m²
Perceelopp 
911 m²
Inhoud 
1181 m³
Omschrijving 
BUNKERBOERDERIJ ZP 5
De woning heeft een woonoppervlak van ca 299 m2 en percelen van 911 m2 groot. De boerderijen ligt vrijwel geheel omsloten door de weide en de omliggende landerijen. ZP 5 heeft het grootste kavel van alle boerderijen. De grote kelderruimte maakt de combinatie van wonen en werken aan huis zeer aantrekkelijk.

BEGANE GROND ZP 5
De woning ligt met de zuidkant aan van het bloemenveld. Een fraaie plek om juist daar je woonkamer te realiseren. Het aanbrengen van extra ramen is echter wel aan regels gebonden. Wijzigingen aan de gevels van de boerderijen zijn incidenteel mogelijk door middel van zogenaamde smal-verticale of laag-horizontale incisies. Raadpleeg hiervoor de spelregels die gelden voor herontwikkeling van de boerderijen.

EERSTE VERDIEPING ZP 5
Er zijn verschillende mogelijkheden om de eerste verdieping van de woningen in te delen zoals jij dat wilt. Je bent echter wel gebonden aan de geldende regels. Je uiteindelijke plan moet beoordeeld worden door de erfgoedadviseur van de gemeente Arnhem. Ga al in de eerste planfase met hem om de tafel zodat je gezamenlijk de juiste koers kunt bepalen.

KELDER ZP 5
De royale afmetingen van de kelder dagen uit om er een volwaardige woon/werkverdieping van te maken. Wil je extra daglicht laten toetreden, dan is het in incidentele gevallen mogelijk de ramen in de bestaande koekoeken te laten vergroten. Ook is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk een extra toegang te creëren.
Afbeeldingen 
ZP 5
ZP 5
ZP 5
Impressies 
ZP5 begane grond interieurimpressie
ZP5 verdieping interieurimpressie
ZP5 kelder interieurimpressie