BLITZMÄDEL - KKN 4, 5 en 6

BLITZMÄDEL

KKN 4, 5 en 6

 

Deze drie bunkers werden tijdens de oorlog gebruikt als legeringsgebouwen voor ‘Luftnachrichtenhelfrerinnen’, de Blitzmädel. De gebouwen zijn Rijksmonumenten en per blok worden vier zeer ruime loftwoningen ontwikkeld. KKN 4 en 5 zijn verkocht. KKN 6 zal in 2019 in verkoop gaan. Heb je belangstelling voor een van de 4 woningen of voor een mogelijk te vormen CPO groep? Geef dit dan aan in je eigen accountomgeving. 

 

Exterieur visualisaties KKN 6

 

 

Interieur visualisaties KKN 6

 

 

KKN 6 is één van de drie bewaard gebleven bunkers, die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden gebruikt als legeringsgebouwen voor ‘Luftnachrichtenhelferinnen’, de Blitzmädel. Het gebouw is een Rijksmonument en wordt getransformeerd tot een woongebouw met daarin vier zeer ruime loftwoningen.

 

De vier loftwoningen vallen op door hun royale inhoudsmaten. De ruime beganen grond is vrij indeelbaar en op de verdieping zij drie slaapkamers en een badkamer. Op zolder is er de mogelijkheid om nog twee extra kamers en een badkamer te realiseren.

 

Bij de transformatie van KKN 6 wordt als het ware een nieuwe laag toegevoegd. Zo is er over de raampartijen een soort gevelhoge vitrine ontworpen die net iets breder is dan de bestaande raampartijen. Hierdoor kun je de oude raamvlakken nog zien, terwijl het gebouw tegelijkertijd een eigentijds aanzicht krijgt.

 

Plattegronden KKN 6

Terug naar het overzicht

Overzicht

Downloads