HERENHUIZEN IN HET BOS - KKN 1-2-3

 

HERENHUIZEN IN HET BOS

Alle woningen zijn verkocht.

 

Direct bij de ingang van Buitenplaats Koningsweg, in een fraai beukenbos, zullen drie bouwblokken verrijzen met elk zeven geweldige herenhuizen. Onder de woningen kun je parkeren en vanaf je privé-vlonder loop je zo het bos in. Wat een heerlijke plek om te wonen. 

Voor KKN 1, 2 en 3 is een groot aantal verschillende woningtypes ontwikkeld. Op de kop van elk gebouw komen woningen met een beukmaat van ca 5.90 m en ca 6.10 m. Daartussen vijf woningen met een beukmaat van ca 5.125 m. Alle woningen zijn binnenmaats 10,90 m diep. Doordat de woningen half verhoogd zijn, ligt je huis boven het maaiveld, soms wel tot 1 meter, waardoor je dus ook vanuit die hoogte uitzicht hebt op het bos en geniet van volop privacy.

Er kan gekozen worden voor een splitlevelwoning, een woning met een vide of een volledige drielaagse woning. In de videwoningen kan gewoond worden op de eerste verdieping, waardoor er beneden een werkkamer of atelier gerealiseerd kan worden. De verschillende woningen zullen een speelse en gevarieerde gevel opleveren, opgezet vanuit een grid dat ontwikkeld is door architect MVRDV.  Binnen dit grid worden ramen, deuren en dakelementen toegevoegd zoals zonnepanelen. 

De drie blokken zullen worden gebouwd op de plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog de militaire kazernegebouwen KKN 1, 2 en 3 stonden; middenin het bos. De nieuwe gebouwen krijgen hetzelfde volume en dezelfde contouren als de historische ensembles van weleer.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Terug naar het overzicht

Overzicht