Nieuwsbrief 11 juni 2021

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief 11 juni 2021
 
Een nieuwe toekomst met oude camouflagetechnieken

Verstoppen, vermommen, verrassen… de 11 follies die verrijzen op Buitenplaats Koningsweg worden zonder twijfel meer dan bijzonder. We dagen kopers en architecten graag uit met een uniek ontwerp te komen. Jij misschien? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij de oude camouflagetactieken uit de Tweede Wereldoorlog weer nieuw leven kunt inblazen op Buitenplaats Koningsweg.

Team Buitenplaats Koningsweg

 
Ga jij de uitdaging aan?

Het ontwerpen van een folly is een uitdaging die elke architect graag aangaat. Zeker op een fraaie plek als Buitenplaats Koningsweg. Maar ook voor jou als koper van een kavel biedt een folly interessante mogelijkheden. Stel je voor: je eigen recreatieve verblijf tussen de bomen. Aan het oog onttrokken of juist prominent aanwezig. Met volop exploitatiemogelijkheden. Kies een locatie, leg je ontwerp voor aan de jury en wie weet, kun jij straks jouw folly realiseren op Buitenplaats Koningsweg.

Lees meer over de follies
 
 
De kapel zoekt jou!
Midden in het bos, vlak bij het kruispunt van twee paadjes, komt de prachtige Rijksmonumentale kapel te staan. Vroeger werden in het gebouwtje huwelijken voltrokken, in de toekomst wordt het een recreatief verblijf dat zich deels boven en deels onder de grond bevindt. Architectenbureau KRAFT heeft hiervoor al het plan ontwikkeld, de afbouw regel je zelf met de architect en een aannemer.
Het plan voor de kapel
 
De do's and dont's van een folly
Een folly op Buitenplaats Koningsweg moet uiteraard voldoen aan een aantal voorwaarden en eisen. Daarvoor hebben we een helder Beeldkwaliteitsplan opgesteld waarin alle do’s en dont’s staan vermeld. Een tipje van de sluier?

- Een folly mag een inhoud van maximaal 165 m3 hebben.
- De footprint van een eenlaagse folly mag maximaal 40 m2 bedragen, een meerlaagse folly 35 m2.
- Je kunt maximaal 25 m2 buitenruimte realiseren in de vorm van een vlonder.

Benieuwd naar meer specificaties? Houd de nieuwsbrief dan in de gaten.
 

Start verkoop 3 juli 2021
Op 3 juli 2021 gaan de kapel en de follykavels in verkoop. Hoe dat in zijn werk gaat vertellen we je in de volgende nieuwsbrief. Houd je mailbox dus in de gaten.
 
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl