Nieuwsbrief 17 september 2021

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief september 2021
 
Een dynamisch najaar op Buitenplaats Koningsweg

Buitenplaats Koningsweg krijgt steeds meer vorm. Veel gebouwen zijn al verkocht en sommige zelfs al helemaal getransformeerd tot geweldige woon- en werkruimtes. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de openbare ruimte, kijken we uit naar alle inzendingen voor de follies én werken we hard aan de afronding en het in verkoop brengen van de woningen in KKN 1, 2 en 3. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief. Het belooft in ieder geval een dynamische herfst te worden!

Team Buitenplaats Koningsweg

 
 
Je hebt nog tot 3 oktober voor je folly-ontwerp
De inschrijvingsprocedure behorende bij de follies is in juli gestart en je kunt je ontwerp nog inzenden tot en met zondag 3 oktober aanstaande. De jury beoordeelt alleen de plannen van diegenen die zich zowel via hun digitale account hebben aangemeld als via info@buitenplaatskoningsweg.nl hun plan hebben ingediend. Aan welke eisen je ontwerp moet voldoen en op welke wijze je je plannen moet aanbieden, kun je lezen op de website. Inmiddels zijn hier ook een BTW memo en DWG inrichtingsplan aan toegevoegd. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op Willemsen makelaars en bel [026] 445 27 51. Veel succes!
Bekijk de spelregels
 
 
Terugblik op Sonsbeek 20->24
De internationaal vermaarde kunstmanifestatie Sonsbeek 20->24 zit er weer op. De hele zomer trok de twaalfde editie van deze prestigieuze tentoonstelling voor kunst in de openbare ruimte in Nederland enorm veel bezoekers. En die bezochten ook Buitenplaats Koningsweg. Via de Blauwe Route kon je vier verschillende kunstwerken bewonderen, beginnend bij het Portiergebouw, langs de kunstpodia The Yarn en Machinery of Me en eindigend bij De Hangar. We zijn trots op de mooie reacties die onze deelname aan Sonsbeek 20->24 kreeg. Wat ons betreft over 4 jaar weer!
 
 
 
KKN 1, 2 en 3 nog dit jaar in verkoop
De voorbereidingen rondom KKN 1, 2 en 3 zijn in volle gang. De bouwkuipen zijn alvast uitgegraven en naar verwachting gaan de 21 woningen nog dit jaar in verkoop. Benieuwd naar deze geweldige herenhuizen, midden in het bos? Op de website vind je onder ‘aanbod’ een interactieve kaart met per woning alle specificaties en plattegronden. Klik op de woning van je voorkeur en start alvast met dromen.
Bekijk KKN 1, 2 en 3
 
 
De openbare ruimte krijgt vorm
Buitenplaats Koningsweg krijgt steeds meer haar definitieve vorm en uitstraling. Zo wordt de openbare ruimte op dit moment in volle vaart aangelegd. De straat op het deelgebied Zeven Provinciën ligt al bijna, waarna de aanleg van de grote parkeerplaats op deelgebied Kamp Koningsweg Noord aan de beurt is. Vervolgens worden de sokkels rondom KKN 4, 5 en 6 gelegd, net als de betonpaden er naartoe. Ga zeker eens kijken als je in de buurt bent.
 
 

Update je account
Is jouw online account helemaal up to date? Je ontdekt het door in te loggen.
Je vindt dan een vragenlijst die je misschien al hebt ingevuld, of nog niet helemaal. Loop alle vragen nog een keer langs en pas aan waar je dat wilt. Heb je een voorkeur voor een woning in KKN 1,2 of 3? Geef dit dan ook aan. Door jouw account actueel te houden, kunnen we je steeds gericht op de hoogte houden van het laatste nieuws.
Naar je account
 
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl
 
Wenst u geen nieuwsbrief van deze afzender te ontvangen? uitschrijven