Nieuwsbrief 22 april 2022

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief 22 april 2022
 
De kapel is in verkoop!

Hoe bijzonder zou het zijn als je op de Buitenplaats Koningsweg je eigen verblijf zou hebben in een werkelijk unieke omgeving? Het kan! Vandaag is de laatste folly; de kapel, in verkoop gegaan. Via het formulier in je persoonlijke account of de aanbodpagina kan je je inschrijven voor de Kapel. Onder het tabblad ''downloads'' op de website vind je nu ook de bijbehorende documenten als: de wandelkaart, concept bouwaanvraag, plattegronden en technische omschrijving.

Team Buitenplaats Koningsweg

 
 
De Kapel
In de Rijksmonumentale kapel op Buitenplaats Koningsweg werden vroeger huwelijken gesloten. Het gebouwtje raakte door de jaren heen in verval en wordt nu gerestaureerd in een loods in Apeldoorn. Binnenkort komt de kapel weer thuis en wordt hij geplaatst op een nieuwbouw onderbouw midden in het bos als één van de elf follies. En nu kom jij in beeld: de kapel is namelijk te koop. Architectenbureau KRAFT heeft het plan ontwikkeld, de afbouw regel je zelf met de architect en de aannemer. Benieuwd wat je kunt verwachten van de gerestaureerde kapel? Kijk dan op de website en lees meer over de vele mogelijkheden.
Dit is de Kapel
 
Schrijf je in voor de Kapel
Heb jij interesse in de Rijksmonumentale Kapel? De verkoop is gestart! De sluitingsdatum is op 2 mei aanstaande om 12:00 uur. Tot die tijd heb je de mogelijkheid om jezelf online in te schrijven via je persoonlijke account.
Naar je persoonlijke account
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl