Nieuwsbrief april 2020

 
 
EEN NIEUW HOOFDSTUK VOOR BUITENPLAATS KONINGSWEG

Buitenplaats Koningsweg is volop in beweging. Er wordt gewoond, geleefd en genoten en steeds meer gebouwen krijgen een nieuwe eigenaar. Aan het volgende hoofdstuk van de culturele enclave wordt inmiddels ook druk geschreven; de verkoop van de woningen en de ateliers in KKN 7a/7b. Graag nodigen we je uit voor de online start verkoop op woensdag 20 mei a.s. In deze nieuwsbrief vertellen we je graag hoe de verkoop in zijn werk gaat.

Team Buitenplaats Koningsweg

 
Online start verkoop KKN 7a/7b op 20 mei
 

De zeven woningen en ateliers in de gebouwen KKN 7a en KKN 7b spreken tot de verbeelding. Tijdens de pre-sale in december mochten we heel veel belangstellenden ontvangen en inmiddels zijn de plannen zo goed als gereed. Een mooi moment om in verkoop te gaan en wel op woensdag 20 mei aanstaande. Dat gaat als volgt:

  • via de mail ontvang je een bericht met daarin het tijdstip waarop de verkoop start en vanaf dat moment is de verkoopbrochure online beschikbaar;
  • via je online account vul je het digitale inschrijfformulier in, je kunt je inschrijven tot woensdag 27 mei 12.00 uur;
  • daarna volgt de toewijzing;
  • ben je toegewezen; dan ontvang je een uitnodiging van Willemsen makelaars voor een gesprek in de Coronaproof spreekkamer en ontvang je de brochure.

Heb je vragen over het proces of over de woonwerkateliers? Dan kun je altijd contact opnemen met Willemsen makelaars.

Houd de website in de gaten
De komende tijd vullen we de website steeds verder aan met plattegronden, FAQ’s, downloads en meer. Nu al kunnen we je een aantal artist impressions tonen en op de website vind je straks nog meer informatie. Bezoek de website dus regelmatig en houd je mailbox in de gaten.
 

Lees meer
Kort nieuws

De vier woningen in KKN 6 zijn allemaal verkocht. Er wordt binnenkort gestart met de verbouw van deze woningen.

Bezoek de website
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.
Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl