Officiersmess KKN 7A en 7B

OFFICIERSMESS

KKN 7A en 7B

 

De twee gebouwen KKN 7a en KKN 7b, die samen de officiersmess vormden, bieden volop ruimte aan creatieve ondernemers die wonen en werken willen combineren. In beide gebouwen komen in totaal zeven woningen en zeven aparte ateliers, allemaal anders ingedeeld en verschillend in oppervlakte.

 

In KKN 7a en KKN 7b worden wonen en werken gescheiden. De woningen in KKN 7a liggen rondom een gezamenlijke binnentuin, terwijl de ateliers - waarvan er zich twee in KKN 7a bevinden en vijf in KKN 7b - juist aan de parkeerzijde gesitueerd zijn. Hier ontstaat een werkplein waarop alle ateliers uitkijken.

 

De woningen variëren in woonoppervlak. Ze hebben twee woonlagen met op de verdieping een dakkapel. Het is mogelijk om op de begane grond een slaapkamer met badkamer te realiseren. Ook een vide behoort tot de mogelijkheden De ateliers variëren in grootte van 35 m2 tot bijna 100 m2.

Inmiddels zijn er plattegronden gemaakt, maar worden nog verder uitgewerkt. Wil je samen met ons en de architect de plannen verder uitwerken van een Voorlopig ontwerp naar een Definitief ontwerp? Geef dit dan op in je eigen accountomgeving door je aan te melden. 

 

 

Exterieur visualisaties

 

 

Interieur visualisaties

 


 

Woningplattegronden

Officiersmess KKN 7A en 7B

 

Terug naar het overzicht

Overzicht