Officiersmess KKN 7A en 7B

OFFICIERSMESS

KKN 7A en 7B

 

De twee gebouwen KKN 7a en KKN 7b, die samen de officiersmess vormden, bieden volop ruimte aan creatieve ondernemers die wonen en werken willen combineren. In beide gebouwen komen in totaal zeven woningen en zeven aparte ateliers, allemaal anders ingedeeld en verschillend in oppervlakte. In KKN 7a en 7b worden wonen en werken gescheiden. De woningen in KKN 7a liggen rondom een gezamenlijke binnentuin, terwijl de ateliers - waarvan er zich één in KKN 7a bevindt en zes in KKN 7b - juist aan de parkeerzijde gesitueerd zijn. Hier ontstaat een werkplein waarop alle ateliers, met uitzondering van het atelier behorende bij woning 5, uitkijken.

De woningen variëren in woonoppervlak. Ze hebben twee woonlagen met op de verdieping een dakkapel. Het is mogelijk om op de begane grond een slaapkamer met badkamer te realiseren. Ook een vide behoort tot de mogelijkheden. De ateliers variëren in grootte van ca. 39 m2 tot 66 m2. Er wordt een groot parkeerterrein aangelegd voor gemeenschappelijk parkeren. Ideaal voor de bereikbaarheid van zowel de woningen als de ateliers!

 

De verkoop is gestart!
De verkoop van de woningen in KKN 7A en 7B op Buitenplaats Koningsweg is gestart. Na een succesvolle verkoop van de andere woningen op Buitenplaats Koningsweg, waaronder KKN 6, is dit je laatste kans op een unieke te transformeren woning. Je hebt de keuze uit zeven woningen met ieder een eigen atelier. Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan snel in.

Inschrijven voor een woning werkt als volgt: Stap 1: Ga naar je persoonlijke pagina - Stap 2: Vul het digitale inschrijfformulier in - Stap 3: Onderteken het formulier en klik op verzenden.

 


SCHRIJF JE IN BEKIJK HET ACTUELE AANBOD BEKIJK BROCHURE

 

 

 

Overzichtsplattegronden

 

Exterieur visualisaties

 

Interieur visualisaties

 

Brochure

 

Terug naar het overzicht

Overzicht