Nieuwsbrief 24 september 2021

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief september 2021
 
NOG IETS MEER DAN EEN WEEK OM JE FOLLY-ONTWERP IN TE DIENEN!

Ga je verstoppen, vermommen of verrassen? Of misschien wel allemaal tegelijk? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ontwerp voor één van de follies op Buitenplaats Koningsweg. Hoe ver ben je inmiddels? Hopelijk ben je bijna klaar. Je hebt namelijk nog maar tot en met zondag 3 oktober aanstaande de tijd om je ontwerp in te sturen en je officieel in te schrijven. In deze nieuwsbrief leggen we graag nog een keer uit hoe dat werkt. Succes met de laatste loodjes!

Team Buitenplaats Koningsweg

 
 
Inschrijven in twee stappen
Wil jij kans maken op één van de folly-kavels op Buitenplaats Koningsweg? Dan doorloop je twee stappen. Alleen als je beide stappen hebt doorlopen, is je inschrijving definitief en ding je mee naar een folly-kavel.
Stap 1. Digitaal inschrijven
Vul het digitaal inschrijfformulier Follies volledig in. Dit formulier is te vinden op www.buitenplaatskoningsweg.nl. Je vindt het formulier bij meld je aan, bij inloggen én bij downloads. Let op: Het inschrijfformulier kun je NIET printen en invullen. Je vult het digitaal in en drukt vervolgens op verzenden. Dit is in afwijking met de beschreven inschrijvingsprocedure in het Beeldkwaliteitsplan. Doordat het inschrijfformulier nu separaat digitaal moet worden ingevuld, kunnen de vijf A3 pagina’s volledig ingezet worden voor het ontwerp.
Stap 2. Stuur je ontwerp op
Je ontwerp stuur je naar info@buitenplaatskoningsweg.nl. Lees voordat je je ontwerp mailt nog 1 keer goed alle do’s and don’ts door in het informatieboekje dat je vindt onder downloads op de site. Voldoet jouw ontwerp aan alle eisen en zijn alle benodigde documenten toegevoegd? Stuur het dan toe. Wij zijn heel benieuwd!
 
 
Vragen?
Mocht je nu toch nog vragen hebben over het inschrijfproces of over de wijze waarop je je ontwerp visueel moet maken? Neem dan contact op met Willemsen makelaars en bel 026 445 27 51. Heel veel succes nog!
 
 

Update je account
Is jouw online account helemaal up to date? Je ontdekt het door in te loggen.
Je vindt dan een vragenlijst die je misschien al hebt ingevuld, of nog niet helemaal. Loop alle vragen nog een keer langs en pas aan waar je dat wilt. Heb je een voorkeur voor een woning in KKN 1, 2 of 3? Geef dit dan ook aan. Door jouw account actueel te houden, kunnen we je steeds gericht op de hoogte houden van het laatste nieuws.
Naar je account
 
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl