Nieuwsbrief Buitenplaats Koningsweg | 25 mei 2021

Buitenplaats Koningsweg - nieuwsbrief mei 2021
 
En het gaat maar door op Buitenplaats Koningsweg!

Er is de afgelopen periode weer veel gebeurd op Buitenplaats Koningsweg. Zo zijn er werkzaamheden uitgevoerd voor de ondergrondse infrastructuur op het terrein en worden er voorbereidingen getroffen voor de start verkoop van de follies en KKN 1, 2 en 3. Daarover vertellen we je graag meer in deze nieuwsbrief. Heb je nog steeds interesse? Zorg er dan voor dat je account up-to-date is. En kom binnenkort zeker even wandelen en ontdekken op Buitenplaats Koningsweg… het is een fantastische plek. Tot gauw!

Team Buitenplaats Koningsweg

 
Wonen, leven en werk aan de winkel

Er wordt al volop gewoond en geleefd op Buitenplaats Koningsweg. En ondertussen zorgen we ervoor dat het terrein steeds meer de vorm en kwaliteit krijgt die we voor ogen hebben. Zo zijn alle woningen afgesloten van het bestaande water-, elektra- en telecomnetwerk en aangesloten op het nieuwe. Oude kabels worden momenteel opgeruimd waarna ook de oude trafo’s gesloopt zullen worden. Daarnaast starten we nu met het bouwrijp maken van de follykavels en de kavels voor KKN 1, 2 en 3. Werk aan de winkel dus!


Bron: archdaily.com
 
Schrijf je in voor een follykavel
 
Met het thema ‘camouflage’ als uitgangspunt verrijzen op Buitenplaats Koningsweg elf follies. Een folly is een bouwwerk dat met opzet nutteloos of bizar lijkt. Maar op Buitenplaats Koningsweg hebben de follies straks wél een functie. Ze krijgen namelijk een recreatieve bestemming en dienen beschikbaar gesteld te worden voor de verhuur. De eerste folly die in verkoop gaat betreft de Rijksmonumentale kapel, waarvoor architectenbureau KRAFT een plan heeft opgesteld. De overige tien follies worden verkocht als bouwkavel. De start verkoop vindt voor de zomervakantie plaats.
Lees meer over de follies

Ben jij folly genoeg voor een folly?
 
De follies worden bijzondere architecturale hoogstandjes; een uitdaging voor kopers en architecten om iets echt bijzonders te ontwerpen en te bouwen. Een boomhut bijvoorbeeld, of een tiny house onder de grond. Ben jij daar folly genoeg voor? Schrijf je dan vrijblijvend in als belangstellende. Dit doe je door in je online account bij 'Woningtype enquête' een vinkje te zetten bij ‘follies’. Vanaf dat moment word je persoonlijk op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, de randvoorwaarden en de selectiecriteria over de follies.

> Naar je online account
 
 
KKN 1, 2 en 3 na de zomer in verkoop
Direct bij de ingang van Buitenplaats Koningsweg zullen KKN 1, 2 en 3 verrijzen. Drie blokken met elk zeven geweldige herenhuizen. Onder de woningen kun je parkeren en vanaf je privé-vlonder loop je zo het bos in. De drie blokken worden gebouwd op de plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog de militaire kazernegebouwen KKN 1, 2 en 3 stonden. De woningen gaan na de zomer in verkoop. Zo gauw de definitieve startverkoopdatum bekend is, hoor jij dat als eerste. In je eigen online account kun je alvast jouw interesse kenbaar maken voor KKN 1, 2 en 3 en jouw woningvoorkeuren doorgeven. Dit doe je door in je online account de 'Woningtype enquête' in te vullen.
Lees meer over KKN 1, 2 en 3
 
 
Dit is Buitenplaats Koningsweg
Kunst, cultuur en natuur komen als vanzelf samen op Buitenplaats Koningsweg. Op de plek waar ooit Duitse militairen gehuisvest waren, ontstaat nu een uitdagend thuis voor creatieve ondernemers, die wonen en werken willen combineren in een groene, culturele enclave. Zij voelen zich uitgedaagd om het bijzondere karakter van Buitenplaats Koningsweg te behouden en te voorzien van nieuw elan. Hier wordt wonen en werken een manier van leven. Past dat bij jou? Dan is Buitenplaats Koningsweg echt iets voor jou!
Ga naar de website
 
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.

Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl