Nieuwsbrief september 2020

 
 
En het gaat maar door op Buitenplaats Koningsweg

Geen dag is hetzelfde op Buitenplaats Koningsweg en we gaan maar door. Zo verloopt de verkoop van KKN 7a en 7b zeer succesvol, wordt er hard gewerkt aan de infrastructuur en kunnen we melden dat binnenkort KKN 1, 2 en 3 en de follies in verkoop gaan. Je leest er weer alles over in deze nieuwsbrief. En... oh ja, de herfst is hét moment om op ontdekkingstocht te gaan over de buitenplaats. Je bent van harte welkom.

Team Buitenplaats Koningsweg

 
 
Kijk vanavond om 20.30 uur op Omroep Gelderland

Tijdens de oorlogsjaren woonden er Duitse soldaten op Buitenplaats Koningsweg; het voormalige Fliegerhorst Deelen. Nu, ruim 75 jaar later, vormt Buitenplaats Koningsweg het decor voor The Bridge to Liberation Expierence 2020. Deze geweldige herdenkingsshow vindt dit jaar niet plaats bij de John Frost brug, maar het spektakel kun je op TV bekijken. En als je kijkt, bedenk dan dat de opnames gemaakt zijn op Buitenplaats Koningsweg. De geschiedenis komt hier echt weer tot leven.

Lees meer
 
 
Succesvolle verkoop KKN 7a en 7b
In mei van dit jaar gingen de atelierwoningen in de voormalige officiersmess KKN 7a en 7b in verkoop. De plannen zijn ambitieus en dat spreekt veel belangstellenden aan. Het resultaat: zes woningen zijn inmiddels verkocht en de laatste is onder optie. We heten de kopers alvast een warm welkom op Buitenplaats Koningsweg.
Lees meer over KKN 7a en 7b
 
Volop werk onder de grond

Wonen, werken, leven en beleven… op Buitenplaats Koningsweg kan het allemaal. Maar daarvoor moet er achter de schermen én onder de grond natuurlijk wel het nodige werk verzet worden. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de infrastructuur en worden de rioleringen aangelegd. De opmaat voor een ander belangrijk nieuwtje: de start verkoop van KKN 1, 2 en 3 en de follies.

 
 
Binnenkort in verkoop: KKN 1, 2 en 3

Direct bij de ingang van Buitenplaats Koningsweg verrijzen drie gebouwen met elk zeven geweldige herenhuizen. Onder de woningen kun je parkeren en vanaf je privé-vlonder loop je zo het bos in. Ooit stonden hier drie legeringsgebouwen. Met de bouw van deze nieuwe eyecatchers herstellen we wat ooit was. Maar dan nóg mooier. De start verkoop staat gepland voor het eerste kwartaal 2021. De komende maanden volgt er meer informatie. Heb je je al aangemeld als belangstellende?

Meld je aan
 
 
Ook binnenkort in verkoop: de follies

Tijdens de oorlog draaide alles op Buitenplaats Koningsweg om camouflage. En dat geldt straks ook voor de 11 follies die in de bossen ‘verstopt’ worden. Bijzondere verblijven met een recreatieve bestemming die je beschikbaar kunt stellen voor de verhuur. Op de website kun je alles lezen over de follies en hoe je ervoor in aanmerking komt. De start verkoop staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021.

Lees meer over de follies
 
 
Herfst op de buitenplaats

De herfst nadert en wat is het dan altijd geweldig op Buitenplaats Koningsweg. De natuur is juist dan op zijn allermooist. De zon maakt de schaduwen steeds langer en transformeert het gebied in een mystieke plek waar je maar geen genoeg van kunt krijgen. De bomen tooien zich in de prachtigste kleuren, kleine roofdieren zijn bedrijviger dan ooit en dan, opeens, die groep reeën die opduikt uit de ochtendmist… Kom je snel een keer wandelen, genieten en ontdekken?

Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.
Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl
 
Wens je geen nieuwsbrief van deze afzender te ontvangen? uitschrijven