Nieuwsbrief December 2018

 
 
2019 wordt geweldig op Buitenplaats Koningsweg

Na de succesvolle verkoop van de bunkerboerderijen op Zeven Provinciën leek het even stil te worden op Buitenplaats Koningsweg. Maar achter de schermen zijn we natuurlijk druk met de verdere ontwikkeling van verschillende bestaande en nieuwe gebouwen en woningen. In deze nieuwsbrief praten we je graag bij over de ontwikkeling van de drie nieuwe gebouwen KKN 1, 2 en 3 met daarin elk zeven woningen, KKN 6 met daarin vier loftwoningen en de atelierwoningen in KKN 7a en 7b. Ze gaan komend jaar allemaal in verkoop en ook de openbare ruimte gaat op de schop, dus 2019 wordt geweldig op Buitenplaats Koningsweg. Ook wordt inmiddels met de gemeente Arnhem de laatste hand gelegd aan het Beeldkwaliteitsplan en het toewijzingsproces van de follies. Hiermee verwachten wij in maart/april 2019 in verkoop te gaan. Kom je snel een keer sfeerproeven op de Buitenplaats? Tot gauw!

Team Buitenplaats Koningsweg

 
Prachtige ontwerpen voor KKN 1, 2 en 3


Direct bij de ingang van Buitenplaats Koningsweg, in een fraai beukenbos, verrijzen drie blokken met elk zeven geweldige herenhuizen. Onder de woningen kun je parkeren en vanaf je privé-vlonder loop je zo het bos in. De ontwerpen van MVRDV zijn prachtig en bieden nog volop keuzemogelijkheden zoals een vide, diverse raamindelingen of een bijzondere indeling. Welstand is erg enthousiast over de plannen. Februari/maart 2019 zullen de plannen ook aan jullie op locatie worden gepresenteerd. Zo gauw de datum hiervoor bekend is, hoor je dat natuurlijk als eerste. Kijk ook alvast op de website voor een impressie van KKN 1, 2 en 3.

Heb je interesse in de herenhuizen in het bos? We horen graag wat jouw voorkeuren zijn voor KKN 1, 2 en 3. Geef je voorkeuren door op de website.

Meer over KKN 1, 2 en 3
 
BLITZMÄDEL KKN 6
 

KKN 6 is één van de drie bewaard gebleven bunkers, die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden gebruikt als legeringsgebouwen voor ‘Luftnachrichtenhelferinnen’, de Blitzmädel. Het gebouw is een Rijksmonument en er worden vier zeer ruime loftwoningen in ontwikkeld. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is in september jl. ingediend en duurt formeel 26 weken. Zodra de vergunning wordt verleend, zullen de vier woningen in verkoop gaan. In de volgende nieuwsbrief hoor je daar meer over. Maar ondertussen zitten we natuurlijk niet stil. We zijn druk in gesprek met verschillende aannemers.

Heb je interesse in de Blitzmädel? We horen graag wat jouw voorkeuren zijn voor KKN 6. Geef je voorkeuren door op de website.

Meer over KKN 6
 
Atelierwoningen in KKN 7a en KKN 7b

De twee gebouwen KKN 7a en KKN 7b, die samen de officiersmess vormden, bieden straks volop ruimte aan creatieve ondernemers die wonen en werken willen combineren. In KKN 7a/7b komen in totaal zeven woningen, waarbij je een apart atelier koopt. Woning en atelier samen variëren in grootte van ca. 150 m2 - 300 m2. Ze zijn allemaal anders ingedeeld en verschillend in mogelijkheden en ligging. Op de website kun je de plannen, die inmiddels door Welstand zijn goedgekeurd, uitgebreid bekijken. De verwachting is dat de atelierwoningen in het eerste kwartaal van 2019 in verkoop gaan.

Heb je interesse in de officiersmess? We horen graag wat jouw voorkeuren zijn voor KKN 7a en 7b. Geef je voorkeuren door op de website.

Meer over 7a en 7b
 
De Buitenplaats rond de feestdagen

De feestdagen op Buitenplaats Koningsweg worden ongetwijfeld gedenkwaardig. Het gebied is volop in ontwikkeling en ademt nu al die ongedwongen, creatieve sfeer die we vanaf het begin voor ogen hebben. Laat je rond de feestdagen verrassen en maak een wandeling over de buitenplaats en door de bossen. En daarna doe je natuurlijk even een borrel bij Garage Royal. We wensen je geweldige feestdagen en zien je graag weer in 2019.

www.buitenplaatskoningsweg.nl
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.
Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl
 
Wens je geen mail meer van deze afzender te ontvangen? uitschrijven