Nieuwsbrief maart 2019: Kom naar de open dag op 6 april

 
 
KOM NAAR DE OPEN DAG OP 6 APRIL

De lente hangt in de lucht en waar kun je daar nou beter van genieten dan in de groene en bosrijke omgeving van Buitenplaats Koningsweg? Je kunt hier heerlijk struinen, wandelen en ontdekken. En ben je op zoek naar een bijzondere woning op een werkelijk unieke plek? Dan moet je zeker naar de open dag op zaterdag 6 april aanstaande komen. In deze nieuwsbrief praten we je graag bij over de woningen die binnenkort in verkoop gaan en alle andere plannen. We zien je graag op 6 april aanstaande.

Team Buitenplaats Koningsweg

 
KKN 6 en KKN 7a en 7b in de spotlights

Op zaterdag 6 april aanstaande vindt er weer een open dag plaats op Buitenplaats Koningsweg. Je bent van harte welkom van 11.00 tot 13.00 uur en natuurlijk zijn de makelaar, de ontwikkelaar en de architect aanwezig om je helemaal bij te praten over de plannen en de mogelijkheden. Tijdens de open dag staan de 4 loftwoningen in KKN 6 en de 7 woonwerkateliers in KKN 7a en 7b centraal.

Bezoek de website
 
Loftwoningen in KKN 6
 

KKN 6 is één van de drie bewaard gebleven bunkers, die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden gebruikt als legeringsgebouwen voor 'Luftnachrichtenhelferinnen', de zogenaamde Blitzmädel. Het gebouw is een Rijksmonument en wordt getransformeerd tot een woongebouw met daarin vier zeer ruime loftwoningen. De plattegronden zijn inmiddels gemaakt en momenteel wordt het pand asbestvrij gemaakt. Tijdens de open dag kun je het pand bekijken en vragen stellen over de indeling en de verdere procedure. De twee andere Blitzmädel, KKN 4 en KKN 5, zijn inmiddels verkocht aan een CPO groep (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Mocht je voor KKN 6 belangstelling hebben om in een CPO groep deel te nemen, dan kun je dit aangeven bij de makelaar.

Meer over KKN 6
 
Woonwerkateliers in KKN 7a en KKN 7b

De twee gebouwen KKN 7a en KKN 7b, die samen de officiersmess vormden, bieden volop ruimte aan creatieve ondernemers die wonen en werken willen combineren. In beide gebouwen komen in totaal 7 woningen en 7 aparte ateliers, allemaal anders ingedeeld en verschillend in oppervlakte. Er zijn inmiddels plattegronden gemaakt, maar die worden nog verder uitgewerkt. We zijn heel benieuwd naar hoe jij graag zou willen wonen en werken in de oude officiersmess. Kom naar de open dag en bespreek samen met de architect je wensen.

Meer over 7a en 7b
 
Nieuwbouw KKN 1-2-3

De ontwerpen van de nieuwbouwwoningen KKN 1-2-3 worden nu afgestemd met de gemeente. Het is dan ook nog te vroeg om de definitieve plannen te tonen. Zodra hierover meer bekend is, ontvang je hiervan een bericht.

Meer over KKN 1-2-3
 
Drukte van belang

Het gonst van de bedrijvigheid op Buitenplaats Koningsweg. Er wordt had gewerkt aan en in de panden die verkocht zijn en de eerste bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen. Ook aan de Koningsweg zelf wordt hard gewerkt. De weg wordt smaller en je mag hier straks nog maar maximaal 60 km/u in plaats van 80 km/u rijden. Door de werkzaamheden is het terrein tijdelijk even wat lastiger bereikbaar, houd daar rekening mee. Tijdens de open dag op 6 april aanstaande zijn alle wegwerkzaamheden achter de rug en kun je de buitenplaats weer gewoon vanaf de Koningsweg oprijden.

www.buitenplaatskoningsweg.nl
 
Heb je vragen over het project?
Neem dan contact op met de makelaar.
Willemsen makelaars
Roy Boesveld
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem

026 445 27 51
nieuwbouw@willemsen.nl